Tack för den här tiden!

Tankarna kring att starta Scrapinspiration kom utifrån att vi ville ha ett ställe att inspirera och utmana varandra på. När vi pratade om det tänkte vi att fler säkert kunde ha glädje av våra utmaningar och därmed inspirera oss ännu mer, sagt och gjort - vi startade en gemensam blogg!

Åh WOW så mycket inspiration som har flödat i bloggen sedan dess!! Det har varit sååå trevligt att få öppna era mail med fina layouter och kort som ni skapat utifrån våra utmaningar! Vi är verkligen tacksamma för att ni skickat in era alster till oss och gett oss så go feedback! TACK!!

Ni som brukar besöka bloggen har inte kunnat undgå att märka att aktiviteten minskat. Det har hänt saker i våra liv som gör att vi inte hinner med bloggen med samma engagemang som när vi startade och vi väljer därför att avsluta här och nu. Bloggen kommer dock att ligga kvar så möjligheten finns att leta inspiration bland utmaningar och alster!

/Åsa, Sanna, Anna

 


Skissutmaning #38 - bidrag

Med anledning av att vi avslutar Scrapinspiration så slutar skissutmaningen tidigare och här kommer det bidrag som kommit in till oss fram till dags dato.
Tusen tack Pia / Engdam för ditt varma och fina bidrag!/Anna

Lek med fotomattor - bidrag

Maja / eyovine


ÅsaF


Tusen tack för era härliga bidrag tjejer!!
/Anna

Bidrag skiss 37

Två fina bidrag kom det till skissen! Tack!!

Först ut är Engdam:


Sedan är det Åsa F med sin coola layout om Volvon:


Tack för titten!
/Anna

Skiss #38

Jag hoppas att ni är sugna på en ny skiss!? Den här skissen är inspirerad av några layouter som gjordes med det här upplägget för ett par år sedan och jag gillar det skarpt själv! Du antar väl utmaningen!?! :-)


Om du inspireras av skissen och scrappare en layout eller ett kort vill vi gärna se din tolkning och få blogga den! Så skicka ditt alster till scrapinspiration@gmail.com senast 23 oktober.

/Åsa

Liftat Joggemia

För ett par veckor sedan utmanade jag er att lifta den här layouten som Joggemia scrappat;


LottaM antog utmaningen och inspirerades av både färg och upplägg när hon scrappade den här layouten;


Även jag inspirerades av upplägget och gjorde ett julkort;


Missa inte utmaningarna med fotomattor och journaling! ;-)

Trevlig söndag!
/Åsa

Journaling

Ibland vet man inte riktigt vad man ska skriva och det räcker med plats och datum, ibland vill man skriva så mycket mer.

Gör en egen journalingruta, stämpla en, skriv ut en eller använd en färdigköpt.


För inspiration kika här: http://mirabyll.blogspot.com/search/label/Journaling


Deadline 081016, mejla till scrapinspiration@gmail.com, max 600 pixlar

/Anna


RSS 2.0